TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

HázhozszállításFröccs társasjáték

Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték
Fröccs felnőtt partijáték

Fröccs társasjáték

Fröccs társasjáték: A játékot Hajnóczy Soma, kétszeres bűvészvilágbajnok – aki a Showder Klubból is ismerős lehet – tervezte, az utolsó igazításokat a Gémklub csapata végezte el rajta. Bár „alkoholtartalma” miatt a dobozára 18-as korhatár került, a játékszabályokat akár egy fiatalabb megtanulhatja – így akár családok is játszhatják majd a félórás partikat! Hajnóczy Soma könnyed kártyajátékát, a Fröccs. Ki adja el a sarki presszóban a legfinomabb fröccsöket? És kinek sikerül azokat a legjobb borból bekeverni? Vegyetek poharakat, gyűjtsetek kártyákat, és reménykedjetek benne, hogy a többiek nem löttyintik ki a gyöngyöző szódát, nem szívatják fel zsíroskenyérrel a bort… Vagy alkudozzatok velük, ha ilyen lapot játszanak ki rátok! De ha nem hagyják magukat megvesztegetni, javíthattok a helyzeten a karakteretekkel: Böske, a Rettentő vagy Vízköpő Karesz még tető alá hozhatja a terveteket! A Fröccs egy vidám és interaktív társasjáték, amelyben minél több és tartalmasabb fröccsöt adnak el a játékosok, annál több forintra tehetnek szert. Annyi kártyát játszhatnak ki, ahány poharat éppen töltögetnek, és kártyáik között bizony a konkurenciát zaklató akciókártyák is vannak. Mindenképpen ajánljuk kipróbálásra jókedvű asztaltársaságoknak!
Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2-8 fő
Játékidő :
Rövid (10-30 perc)
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
játékbemutató videó
További adatok
Raktáron

Raktáron! 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

7 590 Ft

Részletek

Fröccs társasjáték

Ennek a nagyszerű társasjátéknak - Fröccs társasjáték– ajánlott játékosszáma: 2-8 fő. A társast akár már -14 éves kortól ajánljuk játszani. Az átlagos játékidő: Rövid (10-30 perc)
Az emberi kapcsolatok egyik legfontosabb összetevője a minőségi együtt töltött idő. Ehhez nagyszerűek a különböző társasjátékok, melyek között minden társaság megtalálhatja a neki valót. A Gémklub, Magyarország első társasjáték webáruháza foglalkozik külföldi társasok magyarításával, de vannak magyar játékszerzőktől származó saját fejlesztésű játékaik is. Kínálatukban található számos díjnyertes parti-, családi, stratégiai és gyerektársasjáték, melyeket megtalálsz webáruházunkban. Válogass a Gémklub társasjátékai közül! Ismerd meg a legnagyobb klasszikusokat és a legfrissebb újdonságokat!

Adatok

Gyártó
Gémklub
Cikkszám
69172

Videó

Hasonló termékek