Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
Játékosok száma
Játékidő
Puzzle darabszám
Mesehősök
Ár
880 Ft - 26 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kalózos játékok

Kalózos kirakó játék a Djeco-tól!Hódítsuk meg a tengereket

Minden gyerek ismeri a kalózokat, azonnal beugrik nekik falábuk, kampós kezük, a vállukon csücsülő papagáj. Persze inkább csak a mesékben ilyenek, de éppen ezért a játékokon is így jelennek meg. Kalózos játékokkal izgalmas kalandokban lehet részed! Válogass webáruházunk kínálatában a játékfigurák, kreatív szettek, társasjátékok és sok más érdekesség között!

Tovább
 

A kalózkodás

A kalózkodás egy évezredes múltra visszatekintő tevékenység, már az ókorból maradtak ránk feljegyzések hozzá kapcsolódóan. Egyes embercsoportok tengeren, egyéb vizeken megtámadnak hajókat mások tulajdonának megszerzése, elrablása céljából. alapvetően tehát bűncselekményről van, ami napjainkban is gondot okoz a vízi kereskedelemben. Ha szeretnél többet megtudni a kalózkodásról, ide kattintva olvashatsz róla.

Kalózos tetoválás a Djeco-tól!Kalózos játékok

Persze a különböző mesékben megjelenő kalózok nem feltétlenül gonoszak. Vannak köztük rosszak, de vannak pozitív karakterek is. Így a gyerekek részéről érthető a rajongás a falábó, kampókezű, vállán papagáját hordozó kalózok, s a kalózos játékok iránt. Íme néhány darab, amit webáruházunkban találsz:

Kínálatunkban válogathatsz a sokféla kirakó, játékfigura, társasjáték és logikai játék között. Kalózos játékok széles választékával várunk!

kalózos játék, kalózos játékok, kalózos játékok gyerekeknek

Tovább