Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 3 éves kortól
Ár
6 340 Ft - 28 790 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játszósátor

Szuper fagyiskocsis játszósátor!Az én házam az én váram

Szuper játszósátor gyerekeknek! Legyen saját kis birodalmad, ahol te vagy a király. A sokféle játszósátor között mindenki megtalálhatja a neki valót. Felállíthatód őket az udvaron, de akár a szobádban is. Fiús és lányos kivitelben, többféle méretben és színben elérhetők. Válaszd ki a neked tetszőt és rendeld meg otthonod kényelmébl!

Tovább

Játszósátor gyerekeknek

Egy játszósátor, egy saját kis birodalom minden gyerek álma. A kicsikben már nagyon hamar kialakul az igány, hogy legyen egy saját helyük, ahol ők elkotják meg a szabályokat és ahová nem engednek be bárkit. A sokféle változat között találsz olyat, amit inkább az udvaron ajánlott felállítani, de olyat is, ami a gyerekszobában is kényelmesen elfér.

Jégvarázsos pop-up játszósátor!Pop-up játszósátrak

A szuper pop-up játszósátrakat egy mozdulattal fel lehet állítani. Összecsukásuk is hasonlóan egyszerű és nem foglalnak sok helyet, így strandra, piknikre is könnyen magaddal viheted őket. A webáruházunkban található pop-up sátrakon kedvenc mesehősied köszönnek vissza. Íme néhány:

Ezeken kívül még nagyon sofkéle játszósátor közül válogathatsz. Kisebb és nagyonn sátrak, fiús és lányos kivitelben. Tematikus sátrak, cukorkabolt, fagyis kocsi vagy lovagi kastély. Itt biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt. Rendeld meg a kedvencedet otthonod kényelméből!

játszósátor, játszósátor alagúttal, játszósátor labdákkal, játszósátor gyerekeknek

Tovább