TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Állatos játékok

Macis kirakó játék kicsiknek!Medvés játékok

Bár a székely közmondás szerint a medve nem játék, nálunk mégis sok macis játékot találsz. Lomha járásuk, puha bundájuk barátságossá teszi őket és a gyerekek is szeretik a medvéket. Állatkertekben, medveotthonokban is találkozhatsz velük, de a kicsik sokszor mesékből ismerik őket. Biztosan mindenki hallott már az örök klasszikus Micimackóról vagy Mása és a medve történetéről. A macis játékok között őket megjelenítő darabokat is találsz, de más plüssök, kirakók és társasok közül is válogathatsz.

Tovább

A medvefélékről

A medvékről sokaknak elsőre egy nagy, barna mackó ugrik be, de nagyon sokan tartoznak még a medvefélék családjába. A jegesmedvék, pandamacik mellett sok, a közismert barna medvétől különböző fajtája él a világon. A különböző fajták jellemzően más-más kontinensen élnek. A maláj, az örvös és az ajakos medve Ázsiában, az andoki medve Dél-Amerikában él, az európában is előforduló barna medvével pedig Ázsiában és Észak-Amerikában s találkozhatunk. Ha szeretnél többet megtudni a medvefélék családjáról, ide kattintva olvashatsz róluk.

Tovább