Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 20 perc
Ár
654 Ft - 34 391 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok újszülött kortól

Az okostojasjatek.hu webáruházban számos kategória közül választhatnak azok, akik játékokat keresnek a legkisebbek számára. Az újszülött kortól ajánlott játékok kategória különösen fontos, hiszen az első években a kicsik nagyon fontos fejlődési szakaszban vannak. Az érzékszerveiket, mozgásukat és kognitív képességeiket kell fejleszteni a játékok segítségével.Az újszülöttek számára ajánlott játékok jellemzően egyszerű, színes és különböző formájú elemekből állnak. Fontos, hogy nem csak szórakoztatják a babákat, de segítik az érzékelés és az érzékelés-motoros koordináció fejlődését is.
Tovább
 
Az okostojasjatek.hu kínálatában többféle újszülött kortól ajánlott játék is megtalálható. Az érzékelés fejlesztésére alkalmas plüss játékok, babakönyvek, kisautók, építőjátékok és színes építőelemek is megtalálhatóak a kategóriában.Az újszülött korban nagyon fontos a szülő-gyermek kapcsolat erősítése is, amihez a megfelelő játékok is segítséget nyújthatnak. Az interaktív játékok, mint például a zenélő, világító plüss játékok vagy az okostelefonokkal összekapcsolható babakamerák kiválóan alkalmasak erre a célra.Az okostojasjatek.hu webáruház kínálatában mindenki megtalálhatja az újszülött korban ajánlott játékokat, amelyek segítik a kicsik fejlődését és szórakoztatják is őket. A webáruházban a vásárlók minden információra rátalálhatnak a játékokról, így biztosak lehetnek abban, hogy a megvásárolt termék a legjobb választás a babájuk számára.
Tovább