Szűrés

Termék státusza
Játékidő
30 perc - 60 perc

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Puskás játékok

Szuper vizipuska játék!Harcra fel!

A fiúk szeretik a harcolós, lövöldözős játékokat. Vérükben van a csatározás, ezért nem kell megijedni, ha a puskás játékok érdeklik őket. Webáruházunkban sok ilyesmit találsz. Válogass kínálatunkban és rendeld meg a neked tetsző darabot otthonod kényelméből!

Tovább

Egy kis fegyvertörténelem

Nerf játékpuskák széles választékban!Az emberek évezredek óta csatároznak, harcolnak területek megszerzéséért, a hatalomért. Különböző korokban különböző eszközökkel vívták a csatákat. A kézi lőfegyverek Európában a 13-14. században kezdtek el terjedni. A puskák évszázadokon át voltak a legfőbb harcieszközök. Ezeknek a lőporral működő, kőből vagy fémből készült lövedéket kilövő fegyvereknek sok fajtája ismert. Ha szeretnél kicsit többet megtudni a puskákról, ide kattintva olvashatsz.

Puskás játékok

A fiúknak a vérében van a harcolás, ösztönösen szeretik a lövöldözős, puskás játékokat. Nem kell ettől megijedni, nem attól lesz a gyerek agresszív, ha néha háborúsat játszik. Az ilyen játékhoz nálunk is találsz kellékeket:

A puskás játékok között találsz vizipuskákat, Nerf fegyvereket és más szuper puskákat is. válogass kedvedre webáruházunk kínálatából. Találd meg a neked tetszőt és rendeld meg otthonod kényelméből!

puskás játék, puskás játékok, puskás játé fiúknak, játékpuska

 

Tovább