TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Römi kártya standard Piatnik

5 (1 vélemény)
Römi kártya standard Piatnik

Römi kártya standard Piatnik

5 (1 vélemény)
Egy szuper kártyapaklit keresel a hétvégi baráti találkozóra? Jó helyen jársz, ugyanis a römi egy nagyon szuper és izgalmas játéknak ígérkezik! Francia, römi kártya mely tökéletesen alkalmas a Bridge, Kanaszta vagy a Römi játékhoz is. A két pakli hátlapja eltérő színű, piros és kék. Keményfedeles dobozban található melyben utazásra is magaddal viheted.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (169)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 060 Ft

Részletek

A Piatnik Standard Römi Kártya a klasszikus családi kártyajáték, amely két paklival rendelkezik és alkalmazkodik a bridzshez, römihez, kanasztához és még számtalan játékhoz. Az anyaga papír, és a lapmérete 58 x 89 mm.

Ez a kártyajáték olyan sokoldalú, hogy akár sokan is játszhatnak vele. Az egész család bevonható, és a barátokkal is szórakoztató időtöltés lehet. A játékhoz nincs szükség nagy korra, bárki játszhatja, aki szereti a kihívásokat.

A játékmenet egyszerű, de nem unalmas. A kihívások és a stratégiák összehangolása garantáltan izgalmas perceket jelent. A játékidő változó, és az egyes játékoktól függően eltérő lehet.

A Piatnik Standard Römi Kártya már több díjat is elnyert, ami bizonyítja a minőségét és a sikeres játékélményt, amelyet nyújt. A kártyák kellemes tapintásúak és könnyen kezelhetőek, így a játék még kellemesebbé válik.

Ha szeretsz kártyázni a barátaiddal vagy a családoddal, akkor a Piatnik Standard Römi Kártya a tökéletes választás számodra. Próbáld ki ezt a klasszikus kártyajátékot, és élvezd a kihívásokat és a jó időtöltést. Rendeld meg most, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890219733
Cikkszám
62261

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Rendben