Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 7 éves kortól
Ár
1 789 Ft - 11 591 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Pillangós játékok

Szuper pillangós társasjáték kicsiknek!Szárnyaljon a képzelet

A pillangók meseszépek, kecsesek és a legtöbb rovarral ellentétben az emberek szeretik őket. Csodás megjelenésük sok mesebeli karaktert is ihletett és ihlet napjainkban is. a Webáruházunkban található pillangós játékok között vannak kreatív szettek, melyekkel megidézheted szépségüket, de találsz logikai játékokat, társasokat és iskolai kiegészítőket is. Válaszd ki a kedvenced és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább

Pillangó vagy lepke?

Szuper pillangós logikai játék!A pillangót és a lepkét gyakran szinonímaiként használjuk, ugyanakkor a kettő nem ugyanazt takarja. A rovarok osztályán belül találjuk meg a lepkéket és ezen belül a valódi lepkék alrendjébe tartoznak a pillangók. Amintegy 500 fajtából a legtöbb trópusi tájakon él. Hazánkban jelenleg 4 fajával találkozhatunk. Ha szeretnél többet megtudni ezekről a kecses, szép állatokról, ide kattintva olvashatsz róluk.

Pillangós játékok

A pillangók meseszép megjelenésükkel sok mesét és pillangós játékot ihlettek. Nálunk is találsz olyan csodás kreatív szetteket, színezőket, melyekkel megidézheted szépségüket.

A pillangós játékok között vannak továbbá szuper társasok, logikai játékok, de iskolai kiegészítők és dekorációk is. Nézd végig kínálatunkat és találd meg a neked tetsző játékokat! Rendeld meg otthonod kényelméből!

pillangós összekötős játékok
pillangó játékok
pillangós játékok óvodásoknak
pillangós játékok lányoknak
pillangós öltöztetős játékok
lepkés játékok
pillangós összekötős
pillangós összekötős játékok

Tovább