Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 5 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 3 játékos részére
Játékidő
5 perc - 20 perc
Ár
870 Ft - 4 640 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Rajzolós játékok

JRajzsablon a rajzolós játékok között!átékos fejlődés

A rajzolás rendkívül fontos fejlesztőtevékenység. Szerencsére a legtöbb gyerek szívesen is csinálja, így tudtuk nélkül, de nagyon fontos területeken fejlődnek. A rajzolás megtanít a helyes ceruzafogásra, megerősíti a kézizmokat és segít előkészíteni az írástanulást. Legyen szó szabad rajzról, vagy színezésről, webáruházunkban mindenféle rajzolós játékot megtalálsz. Válogass kedvedre!

Tovább

Játékos fejlődés rajzolós játékokkal

A rajzolás nagyon fontos fejlesztőtevékenység már óvodás korban. Remek eszköze az önkifejezésnek és fejleszti a kreativitást is. Amellett, hogy szóraoztató elfoglaltság, rendkívül hasznos is. Rajzolás közben erősödnek a kézizmok és izületek, fejlődik a szem-kéz koordináció is, a gyerekek elsajátítják a helyes ceruzafogást. Ezek mind hozzájárulnak az írás könnyebb elsajátításához. Ha szeretnél szakértői véleményt olvasni arról, miért is fontos tevékenység a rajzolás és a színezés, kattints ide.

Szuper rajzolós játékok, rajzsablonok!Rajzolós játékok

A webáruházunkban található rajzolós játékok között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Vannak kreatív szettjeink fiúknak és lányoknak, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Íme néhány darab kínálatunkból:

A gyerekek számára nagyon fontos a pozitív megerősítés és a sikerélmény. A rajzsablonok segítségével azok is csodás műalkotásokat hozhatnak létre, akik kicsit ügyetlenebbek még ezen a területen. Az elért sikerek hatására mindenkinek megjön a kedve az alkotáshoz. Ezeken túl találhatsz nálunk sokféle színesceruzát, rajzfüzetet. Válogass a rajzolós játékok között kedvedre!

rajzolós játékok
rajzolós játékok gyerekeknek
rajzolós játékok kicsiknek
rajzolós társasjáték
rajzos játékok

Tovább