TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Manikűrös játékok

Szuper manikűrös játékok!Körömfestős játékok

Minden gyerek szereti utánozni a felnőtteket, sok kislány szeretne hasonlítani anyukájára. Ezért szívesen játszanak fodrászos, öltözködős és manikűrös játékokkal is. A szerepjáték nagyon fontos és hasznos tevékenység, ezért támogatnunk kell a gyerekeket benne. Webáruházunkban kicsik számára maximálisan biztonságos manikűrös játékokat találsz! Nézd végig kínálatunkat!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A szerepjáték fontossága

Szerepjáték során a gyerekek a minennapi élet szituációihoz hasonló helyzeteket teremtenek. Ezeket eljátszva felkészülhetnek a későbbiekben ténylegesen felmerülő akadályokra. Játék során a gyerekek mások helyzetébe is képzelhetik magukat, így fejlődhet empatikus készségük és megértőbbek, elfogadóbbak lesznek társaikkal. A szerepjátékok közül nagyon népszerűek azok a kicsik körében, amikben felnőtteket utánozhatnak, mint a rendőrös, az orvosos, a tanítónénis vagy a főzőcskézős játék. A kislányok előszeretettel utánozzák anyukájukat szépítkezés közben, így szívesen játszanak fodrászok, manikűrös játékokat. Ha szeretnél többet olvasni róla, miért olyan hasznos ez a játékforma, kattints ide

Manikűrös játék a csodás körmökért.Manikűrös játékok

Ha szeretsz szépítkezni, szívesen töltöd az időd öltözködéssel, sminkeléssel, akkor biztosan örülnél manikűrös játékoknak is. Nálunk találhatsz ilyeneket:

A webáruházunkban található kozmetikai játékok gyerekek számára maximálisan biztonságosak. Nézd végig kínálatunkat és rendeld meg a neked tetsző játékokat otthonod kényelméből!

manikűrös játékok
manikűrös játékok lányoknak
manikürös pedikürös játékok
barbie manikűrös játékok

 

Tovább