TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Magyar kártya piros dobozos Piatnik

5 (1 vélemény)
Magyar kártya piros dobozos Piatnik

Magyar kártya piros dobozos Piatnik

5 (1 vélemény)
A magyar kártya nem hiányozhat az otthoni játékgyűjteményből! Ez a piros színű pakli 100% papírból készült, remek időtöltést biztosít számotokra!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (309)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

460 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Piatnik Hungarian Playing Cards egy klasszikus 32 lapos magyar kártya, amely minden bizonnyal felkelti az érdeklődésedet, ha szereted a kártyajátékokat. A termék kiváló minőségű papírból készül, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú élettartama lesz.

A kártya ideális választás azoknak, akik szeretnének különböző kártyajátékokban részt venni. A magyar kártya megfelelő az ultijátékosok, snapszer szerelmeseinek, de számos más játékban is használható. A kártya könnyen kezelhető, így a játék során semmi sem fogja elterelni a figyelmedet.

A Piatnik Hungarian Playing Cards ajánlott korosztálya 8 éves kortól. Ebben az életkorban a gyerekek már érdeklődnek a kártyajátékok iránt, és ha szeretnék jobban megismerni a játékot, akkor ez a kártya tökéletes választás.

Ez a kártya lehetőséget biztosít a barátaiddal, családoddal vagy bármilyen társasággal való játékra. Akár két, akár több ember játszhat, mindig izgalmas és szórakoztató élmény lesz. Az ajánlott játékidő rövid, így akár egy rövid szünetben is játszhatsz egy kis kártyát a barátaiddal.

A Piatnik Hungarian Playing Cards-t számos díjjal jutalmazták, ami bizonyítja a termék minőségét és értékét. A kártya megbízható, tartós és könnyen kezelhető. A termék széles körben elérhető, így mindenki számára megfizethető.

Ha szeretsz játszani, vagy csak szeretnél egy minőségi kártyát, amely lehetővé teszi a kártyajátékok széles skálájának élvezetét, akkor ne habozz, vásárold meg a Piatnik Hungarian Playing Cards-t! A kártya nagyon kedvező áron érhető el, így mindenkinek megengedhető a szórakozás. Csatlakozz a kártyajátékosok közösségéhez, és fedezd fel a kártyajátékok izgalmas világát!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890181313
Cikkszám
62263

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Minden oké volt.