TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Plüss lajhár

Cuki nagyszemű plüss lajhár!Lajhár plüss

Lassú, mint a lajhár...nem véletlen a közmondás. Ezt az állatot a legtöbben lassú mozgásáról ismerjük, és egyre népszerűbb a gyerekek körében is. Megjelenése vicces és aranyos, ezért sokan szeretik. Ha te is közéjük tartozol, válogass a nálunk található plüss lajhárok között! Találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Energiatakarékos üzemmódban

A legjellemzőbb tulajdonság, ami mindenkinek beugrik a lajhárokról, az a lustaságuk. Azonban lassúságukat nem nevezhetjük lustaságnak, mivel nem biológiai funcióikból fakad. Nagyon lassú emésztésük, anyagcseréjük is, helyváltoztatásra is lassan képesek. Életük nagyrészét fákon töltik, ahol kevesebb veszély leselkedik rájuk, mint a földön. Ha szeretnél cuki lajhárokat látni, kattints ide és nyerj bepillantást a lajhár ovi mindennapjaiba.

Aranyos plüss lajhár többféle változatban.Plüss lajhár

Mivel a lajhárok nagyon aranyos állatok, ezért egy plüss lajhár is csak cuki lehet. Ha te is kedveled ezeket az édes kis szőrgombócok, válogass kínálatunkban a lajhár plüssök között:

Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvenc játékodat és rendeld meg otthonod kényelméből!

plüss játék
plüss játékok
plüss állatok
plüss figurák
egyedi plüss
plüss webáruház
plüssállatok
óriás plüss állatok
plüss ajándék
plüssjátékok

 

Tovább