Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
5 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő
2 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Nehézségi szint
Ár
389 Ft - 88 920 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 6 éveseknek

Szuper logikai játékok 6 éveseknek a Smart Games-től!Játékok 6 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 6 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 6 évesek?

Egy hatéves gyerek már kifejezetten önálló, egyedül tud öltözködni, ügyes a sportokban. Érdeklik az ügyességi játékok és az elgondolkodtató játékok is. Fogékony az óra- és a naptárhasználat megtanulására. Sokan ekkor kezdik az iskolát, megismerik a betűket és a számokat és egyre magabiztosabban boldogulnak ebben a világban. Ha szeretlnől bővebben olvasni róla, mik a megfelelő játékok 6 éves kortól, kattints ide!

Scrabble junior játék 6 éveseknek!Játékok 6 éveseknek

A hatéves gyerekek örökmozgók, nagyon aktívak, ezért szeretik a különböző járgányokat, rollereket, bicikliket, illetve a szabadtéren űzhető sportokat, labdajátékokat. ezek mellett összetettebb játékokkal is szívesen jétszanak, legyen az ördöglakat vagy egy bonyolultabb társas. Játékok 6 éveseknek kategóriánkban gyűjtöttünk össze neked ilyeneket:

Nézd végig kínálatunkat, ahol megtalálhatod a legszuperebb játékokat 6 éves kortól! Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

játékok 6 éveseknek, játék 6 éveseknek, fejlesztő játékok 6 éveseknek, fiús játékok 6 éveseknek, készségfejlesztő játékok 6 éveseknek

Tovább