TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hiúzos játékok

Az okostojasjatek.hu kínálatában számos érdekes és szórakoztató hiúzos játék található. Ezek a játékok kifejezetten azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek szólnak, akik szeretik a kihívásokat és az agyféltekék izgatását.A hiúzos játékok közé tartoznak olyanok, mint a Rubik-kocka, a Tangle játék és a nyomkereső puzzle.
Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft
Ezek a játékok különböző nehézségi szintekkel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik a leginkább megfelel neki.A Rubik-kocka a legismertebb és legnépszerűbb hiúzos játék, amely órákig szórakoztatja az embert. A kocka megfejtése többféle módon is történhet, és akár versenyezni is lehet vele. Azok a játékosok, akik már megtanulták a Rubik-kocka megoldását, további kihívások elé néznek, amint a nehezebb változatokra váltanak.A Tangle játék egy újabb izgalmas hiúzos játék, amely a kreativitás és a logikai gondolkodás ötvözésével készült. A játékosoknak a különböző színű és formájú elemeket kell egymásba illeszteniük úgy, hogy azok ne érintkezzenek egymással. Ez egy nagyszerű játék, amely kiválóan fejleszti a problémamegoldó és a logikai gondolkodást.A nyomkereső puzzle egy másik nagyon érdekes hiúzos játék, amelyben a játékosnak meg kell találnia a kiindulópontot, majd követni a vonalat a végéig. Ez egy nagyon izgalmas játék, amely kiválóan fejleszti a kézügyességet és az agyféltekék összehangolt működését.Ha szereted a kihívásokat és az érdekes játékokat, akkor érdemes megnézned az okostojasjatek.hu hiúzos játék kategóriáját. Itt biztosan megtalálod azt a játékot, amelyik felkelti az érdeklődésedet, és órákig szórakoztat majd!
Tovább