TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Bécsi standard Römi Piatnik

Bécsi standard Römi Piatnik

Bécsi standard Römi Piatnik

Tulajdonságok:
– Bécsi standard römi kétpaklis 2*55 lap
– Műanyag kártyák
– Textil törlőkendővel takarítható

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 060 Ft

Részletek

A Piatnik Bécsi Standard Römi kártya a hagyományos römi játékhoz szükséges két pakli együttese. Az összesen 110 lapból álló kártyacsomag kiváló minőségű papírból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A lapok mérete 58 x 89 mm, ami könnyű kezelhetőséget biztosít.

A Bécsi Standard Römi kártya nemcsak a römi játékhoz használható, hanem bridzshez, kanasztához és sok más kártyajátékhoz is alkalmas. A csomagban két pakli található, amelyekben az összes szokásos lap megtalálható - a számoktól és az ászoktól kezdve a különleges kártyákon át a jokerekig.

A Piatnik már a 19. század végén elkezdett kártyajátékokat gyártani, így a Bécsi Standard Römi kártya is az ő hagyományainak megfelelően készült. A minőségi anyaghasználat és a kiváló kidolgozás miatt nemcsak otthoni játékra, de akár komolyabb versenyekre is alkalmas.

A játékhoz ajánlott életkor 8 évtől kezdve, és akár 2-6 játékos is részt vehet benne. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen játékot játszunk, de általában 30-60 percet vesz igénybe.

A Piatnik Bécsi Standard Römi kártya számos díjat nyert az évek során, köztük a "German Toy Award" és a "Creative Child Magazine Game of the Year" díjat is elnyerte. Ha szereted a kártyajátékokat, akkor ez a kártyacsomag nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ha szeretnéd a játékot megvásárolni, akkor vedd meg most a Piatnik Bécsi Standard Römi kártyát, hogy a következő játéknapodat minőségi, hagyományos kártyákkal tölthesd!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890219634
Cikkszám
103604

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!