Szűrés

Termék státusza
Ár
2 679 Ft - 8 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Békás játékok

Üdvözlünk az okostojasjatek.hu-n, ahol számos különféle okosjáték közül válogathatsz. Az egyik legnépszerűbb termék kategóriánk a békás játékok, amelyek nem csak szórakoztatnak, de kognitív és motorikus képességeidet is fejlesztik.A békák mindig is vonzóak voltak a gyermekek számára, és most már az okostojasjatek.hu-n is elérhetőek különböző formában és játékmódokkal.
Tovább
Ezek a játékok kisebb korosztály számára is alkalmasak, ahol a tanulás és a fejlődés játékosan történik.A békás játékok kategóriában megtalálhatóak a hagyományos játékok, mint a „Békás ugratós” és a „Békás gyorsasági játék”, amelyek a gyermek készségeinek javítására összpontosítanak. Ezek a játékok elősegítik a kezek és az ujjak koordinációját, javítják a szem-kéz koordinációt és a reakcióidőt.A kategóriánkban található békás játékaink azonban nem csak a kisgyermekeknek szólnak, hanem a nagyobb korosztálynak is. A „Békás memória játék” és az „Okos békák” játék például különböző kihívásokat tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni a memóriát, az elemző és a logikai készségeket.A békás játékok általában könnyen kezelhetőek és szórakoztatóak, amelyek a gyerekek figyelmét azonnal magukra vonzzák. Könnyen hordozhatóak, így azokat bárhová magaddal viheted, és a gyerekek játszva fejlődhetnek.Ha békás játékokat keresel, akkor az okostojasjatek.hu bő választékában biztosan megtalálod a megfelelő játékot a gyermeked számára. Az összes játékunk nagy gondossággal van kiválasztva, és garantáltan a gyerekek szórakozását és fejlődését szolgálják.
Tovább