Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
8 éves kortól - 11 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő
5 perc - 180 perc
Puzzle darabszám
Ár
808 Ft - 47 241 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 10 év felett

Ha szereted a kihívásokat és az izgalmas játékokat, akkor a Játékok 10 év felett kategória az, amit keresel az okostojasjatek.hu honlapon. Itt olyan játékokat találsz, amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a koordinációt. A választékban szerepelnek egyszemélyes és többjátékos játékok is, így bármelyik játékos típus számára megtalálható a megfelelő játék.
Tovább
 
Az egyszemélyes játékok között találhatóak a puzzle játékok, a logikai feladványok, az agytornák és az ügyességi játékok. Ezek a játékok kihívást jelentenek a játékos számára, és arra késztetik, hogy az agyát mozgassa, és fejlessze a kreativitását és a problémamegoldó képességét.Ha több játékosos játékra vágysz, akkor a Játékok 10 év felett kategóriájában találhatóak az olyan társasjátékok, amelyeket egyszerre több játékos is játszhat. Ezek a játékok lehetnek kooperatív játékok, amelyekben a játékosoknak együtt kell dolgozniuk egy közös cél elérése érdekében, vagy akár versengő játékok is, ahol a játékosoknak egymással kell megküzdeniük.Ha szereted az ügyességi játékokat, akkor a Játékok 10 év felett kategóriájában olyan játékokat találsz, amelyek a gyors reakcióidőt és a finom motorikus képességet fejlesztik. Ezek a játékok lehetnek például labdajátékok, dobolásos játékok vagy akár a hagyományos ügyességi játékok modern változatai is.Összességében a Játékok 10 év felett kategória azoknak az okostojasjáték rajongóknak szól, akik szeretik a kihívásokat és a fejlesztő játékokat. Az egyszemélyes és többjátékos játékok között minden játékos típus megtalálja a számára megfelelő játékot. Fedezd fel a kínálatot és élvezd az izgalmas játékokat!
Tovább