Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 40 perc
Ár
1 989 Ft - 88 920 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szem-kéz-koordináció

Szuper fűzős játék a szem-kéz koordináció fejlesztésére!Szem-kéz koordináció fejlesztése

A szem-kéz koordináció megfelelő működése sok más későbbi tevékenység, például az írás és az olvasás alapja. Arról nem is beszélve, hogy az értelem kialakulásával is összefüggésben vannak a finommozgások. Ennek a területnek a fejlesztésére is megvannak a módszerek különböző életkorokban. Akkor sem kell kétségbeesni, ha gyermekünk kicsit el van maradva kortársaihoz képes. Gyakorlással és kitartással könnyedén utolérheti magát. Ha pedig erre van játékos mód, még élvezni is fogja. Válogass webáruházunk kínálatában a szem-kéz koordináció fejlesztésére szolgáló játékok között!

Tovább
 

A szem-kéz koordináció fejlesztése

A szem-kéz koordináció annak képessége, hogy össze tudjuk kapcsolni a látást és kezünk mozgását. Ennek elsajátítása már egészen kisgyerek korban kezdődik, fejlődése pedig folyamatos. Mire iskolába ér a gyerek, már elég fejlettnek kell lennie ahhoz, hogy segítségére legyen az írás megtanulásában. Ismerjük azokat a szinteket, amiket el kell érnie egy gyereknek korának megfelelően. Például 2 éves kora körül kezd kirajzolódni, hogy a jobb vagy a bal kezét használja szívesebben, 3 éves korára már nagyon pontosan tudja elhelyezni a dolgokat, 4 éves korára már arcot, szemet rajzol az embernek. Ha szeretnél bővebben olvasni a témában, kattins ide!

Játékok szem-kéz koordináció fejlesztésére

Láncfűző játék a szem-kéz koordináció fejlesztésére!Nem minden gyerek egyformán ügyes. Van, aki egészen hamar ráérez az építőjátékok működésére, a ceruzafogásra, a színezésre. Vannak azonban, akiknek több gyakorlásra és időre van szüksége ezek megfelelő elsajátításához. A jó hír, hogy fejlődni sosem késő. Ha gyermeked ügyesen bánik a kezeivel, azért, ha még nem olyan ügyes, akkor azért remek választás számára valamilyen szem-kéz koordináció fejlesztő játék.

Válogass webáruházunk kínálatában a fejlesztő játékok között! Találd meg a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből!

szem-kéz koordináció, szemkéz koordináció, szem-kéz-koordináció

 

Tovább