Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
30 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
2 439 Ft - 34 391 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Elefántos játékok

Aranyos elefántos játék plüss!Játék elefántokkal

Az elefántok nagyon különleges élőlények. Megjelenésük tekintélyparancsoló, ugyanakkor nagyon kedves, barátságos állatok. Mesékben is találkozhatunk velük, gondoljunk csak Dumbóra vagy Babarra, akik sok gyereket szórakoztattak az elmúlt évtizedekben. Mivel sokan szeretik őket, nem csoda, hogy elefántos játékokkal is találkozhatunk. Webáruházunkban is találsz ilyenket. Kirakók, egyensúlyozók, ügyességi játékok, plüssök és sok más érdekesség közül válogathatsz!

Tovább

Érdekességek az elefántról

Mint elefánt a porcelánboltban...sok ehhez hasonló szólás-mondás, információ és köztük néhány tévhit is terjeng a közbeszédben ezekről a hatalmas állatokról. Vannak azonban olyan dolgok, amiket csak kevesen tudnak róluk. Például, hogy ösztönösen jó úszók, vagy, hogy rendkívül empatikus lények. Népszerű tévhit továbbá, hogy a mamutok leszármazottai, ez azonban nem igaz a ma élő elefántokra. Ha szeretnél róluk további érdeksségeket olvasni, kattints ide.

Elefántos játékok

Elefántos egyensúlyozó játék a Djeco-tól!Hazánkban elefántokkal leginkább állatkertekben, esetleg curkuszokban találkozhatunk. A gyerekek ismerhetik még őket népszerű rajzfilmekből, mint a Dumbó vagy a Babar. Játékokon is megjelennek, nagyon népszerűek például a különböző egyensúlyozós elefántos játékok. Webáruházunkban is találsz ilyeneket:

Az elefántos játékok között találhatsz kirakókat, ügyességi játékokat, bébijátékokat és sok más érdekességet. Nézd végig kínálatunkat, válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

elefántos játék
elefántos játékok 2 személyes
elefántos jatekok gyerekeknek
elefántos ügyességi játékok
elefánt játék
játék elefánt
elefant jatek
elefántos társasjáték
elefántos rajzok

Tovább