Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Puzzle darabszám
Ár
2 189 Ft - 13 191 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Farkasos játékok

Farkasos társasjáték a Smart Games-től!Játékok az egész falkának

Az ember legjobb barátjának, a kutyának az őse a farkas, aki megmaradt szabad, vadon élő állatnak. Igazán fenséges állatok, akikkel osk nép mitológiájában találkozhatunk. Mesékben is találkozhatunk velük, jó és rossz figurákként egyaránt. Sok gyerek is ilyen formában ismeri meg őket, s csak később láthatja élőben, állatkertben. A farkasos játékokkal is megismertetheted őket a kicsikkel. Válogass webáruházunk kínálatában!

Tovább

Farkastörvények

A farkasok több tízezer éve élnek az ember környezetében, az ember legjobb barátai, a kutyák is belőlük fejlődtek ki. Ugyanakkor a farkasok megmaradtak vadon élő állatoknak, nagyon komoly saját hierarchiával és szabályrendszerrel. A farkastörvények világszerte ismertek, a falka mint szociális csoportosulás egy nagyon régi alapokon nyugvó rendszer. Ha szeretnél többet megtudni a farkasokról, életmódjukról, ide kattintva olvashatsz róluk.

Farkasos logikai játék a Smart Games-től!Farkasos játékok

A farkasok sok mesében megjelennek, a Piroska és a farkasban és a Három kismalacban gonosz karakterek, A dzsungel könyvében viszont az ember barátai és jóságos lények. A gyerekek is mesékből ismerhetik őket, de élőben is láthatják állatkertekben, rezervátumokban. A farkasos játékok között találsz olyat, amiket az előbb említett mesék ihlettek, de sok más szuper dologgal is várunk.

Válogass webáruházunk kínálatában a farkasos játékok között! Társasok, kirakók, logikai játékok és plüssök széles választékával várunk! Rendeld meg otthonod kényelméből!

farkasos játékok, farkasos játék, farkasos játékok gyerekeknek, piroska és a farkasos játékok

Tovább