Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Ár
3 350 Ft - 16 321 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Érzékelés észlelés

Szuper érzékelés fejlesztő játék a tapintás fejlesztésére!Érzékelés, észlelés fejlesztése

Egy babát, miután megszületik és kikerül a védelmező magzatburokból, rengeteg inger ér. Ezek elsőre szokatlanok számára, ám az idő előrehaladtával érzékszervei alkalmazkodnak és az érzékelés által ismeri meg környezetét. Ahogy tovább telik az idő, megtanulja ezeket az ingereket feldolgozni, ez már az észlelés szintje. Mindkét folyamat rendkívül fontos a gyerekek fejlődésében. Sok olyan játékot találhatsz nálunk, amik az érzékelés észlelés fejlesztését szolgálják. Válogass kedvedre!

Tovább
 

Érzékelés, észlelés

Egy újszülöttet rengeteg inger ér, amiker világra jön. Ezek feldolgozása a kezdetekben okozhat nehézséget, de ahogy telik az idő és fejlődnek érzékszervei és érzékelése egyre kifinomultabb lesz. Ezek felvételét követi tudatosításuk, ami az észlelés. Az érzékszervek megfelelő működése rendkívül fontos az élet valamennyi területén. Vannak olyanok, akiknek valamilyen érzékszervi fogyatékossággal kell élnie, de ha az egyik gyengébb, a másik erősíthető. Ha szeretnél többet megtudni a témában, ide kattintva olvashatsz róla bővebben.

Érzékelés észlelés fejlesztése pötyivel!Érzékelés észlelés fejlesztő játékok

A megfelelő érzékelés és észlelés nagyon hasznos tud lenni az élet valamennyi területén. Gyerekkorban ezek trenírozására nagyon super játékokat találhatunk. Íme néhány webáruházunk kínálatából:

Ezek között a játékok között egészen csecsemőkortól iskolás korig bárki számára megtalálhatod a legjobb fejlesztőket. Válaszd ki a kedvencedet, rendelt meg otthonod kényelméből!

érzékelés, észlelés, fejlesztőjáték, érzékelés fejlesztése, észlelés fejlesztése

 

Tovább