Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 22 játékos részére
Játékidő
5 perc - 840 perc
Ár
2 489 Ft - 47 241 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok

Beszélgetős társasjáték kicsiknek!Játékok kommunikáció fejlesztésére

A kommunikáció mindennapi életünk alapja. Kommunikálunk a családunkkal, az iskolában és a munkahelyen, de a boltban, tömegközlekedésen is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy meg tudjuk értetni magunkat másokkal és úgy tudjuk kifejezni szándékainkat, hogy elérjük vele céljainkat. A kommunikációs, beszélgetős társasjátékok segítenek ezen készség fejlesztésében és egyúttal remek szórakozást is biztosítanak.

Tovább
 

A kommunikáció

Szuper beszélgetős társasjáték, a Dixit!A kommunikáció minden alapja. Nem csak szavakkal kommunikálunk, hanem gesztusokkal, arckifejezésekkel, sőt, még az öltözködésünkkel is. Nagyon fontos a társadalmi életünk szempontjából, hogy úgy tudjuk kifejezni magunkat, hogy elérjük vele céljainkat és megértsenek minket. Ha szeretnél bővebben olvasni a kommunikációról, ide kattintva megteheted.

Kommunikációs beszélgetős társasjátékok

A beszélgetős társasjátékok között vannak kisebbeknek és nagyobbaknak valók. Nagyszerű csapatépítők, remekül összekovácsolnak egy óvodai csoportot vagy egy munkahelyi közösséget is. Nem csak azoknak ajánljuk, akik segítségre szorulnak ezen készségük fejlesztésében, hanem azoknak is, akik szeretnének jól szórakozni.

Válogass a nálunk található kommunikációs társasjátékok között, találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

beszélgetős játékok
beszélgetős társasjáték
kommunikációs társasjáték
beszelgetos jatekok
kommunikációs játékok
beszelgetos jatek

 

Tovább