Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 6 éves kortól
Ár
2 189 Ft - 7 791 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fűzős játék

Szuper fűzős játék a Djeco-tól!Ezek a játékok befűznek

A fűzős játékok nem csak szórakoztatóak, de nagyon hasznosak is. Hozzájárulnak a gyerekek finommotoros készségeinek fejlődéséhez, ami nagyon fontos lesz a későbbi írástanulás során. Abban az esetben is jó választás egy fűzős játék, ha már iskoláskorú gyerekünknek gondja van az aprólékos munkával. Ezzel ugyanis játékos formában segíthetünk neki kézügyessége fejlesztésében. Válogass kínálatunkban és találd meg neked tetszőt!

Tovább

Kézügyesség fejlesztése játékosan

A gyerekek kézügyessége az idő előrehaladtával folyamatosan fejlődik, ahogy nőnek, egyre finomabb, aprólékosabb mozdulatokra lesznek képesek. Vannak, akiknél könnyen jön ez és vannak, akiknél némi gondot okoz. A finommotoros készségek fejlesztése rendkívül fontos a későbbi írástanuláshoz, ezért nagyon hasznos olyan játékokkal játszatni a kicsiket, amik hozzájárulnak ehhez. Ha szeretnél megismerni néhány ilyet, kattints ide!

Fűzős játék a kisvakonddal!Fűzős játékok

A fűzős játékok nem csak remek szórakozást biztosítanak, de hozzájárulnak a gyerekek finommotoros készségeinek fejlődéséhez is. A küldönböző nehézségi fokozatú játékok különböző korosztályoknak is megfelelnek, 2-3 éves kortól iskolás korig. Néhány darab kínálatunkból:

A fűzős játékok között nem csak gyöngyfűzőket találtok, hanem sok más szuper játékot is. kínálatunkban minden korosztály, fiúk és lányok egyaránt megtalálják a nekik valót! Válogass kedvedre, rendeld meg a kedvenceidet otthonod kényelméből!

fűzős játék, fűzős játék 2 éveseknek, gyümölcsös fűzős játék, filo fűzős játék, fűzős játékok lányoknak

Tovább