Szűrés

Termék státusza
Játékidő
30 perc - 60 perc

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Lövöldözős játékok

Szuper vízipuska, ha jön a jóidő!Célozz, tűz!

Sok fiúban megvan a harciösztön, már egész fiatalon szeretik a harcolós, lövöldözős játékokat. Nem kell ettől szülőkén megijedni, teljesen természetes ez. Az itt található játékok biztonságosak a kicsik számára és nagyon szóríkoztatóak is. Vízipuskák, játék puskák és Nerf szivacslövő fegyverek közül válogathatsz kínálatunkban. Találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább

Egy kis fegyvertörténet

Az ember mindig is harcolt. Meg akarta védeni területét, családját, magántulajdonát. Később az új területek elfoglalásához is harcokra volt szükség. Az ehhez használt segédeszközök rengeteget változtak az évezredek során. Míg kezdetben egy bot vagy egy kő volt az ember harcieszköze, napjainkra megannyi lőfegyver és más különleges fegyver áll rendelkezésére. Ha érdekel a téma és szeretnél kicsit többet megtudni a fegyverekről, kattints ide.

Nerf szivacslövő fegyver, lövöldözős játék!Lövöldözős játékok

A fiúk már óvodában is szívesen játszanak hábirúsat, lövöldözőset. Nem kell emiatt aggódni, ugyanis ez egy teljesen természetes ösztön. A megfelelő lövöldözős játékok biztonságosak a gyerekek számára. Íme néhány webáruházunk kínálatából:

Nem csak szórakoztató a gyerekeknek, de a célbalövés, a jó célző képesség nagyon hasznos is lehet. Ezekkel a játékokkal ezt is gyakorolhatod.

Kínálatunkban találhatsz vízipuskákat, Nerf szivacslövőket és egyéb játék fegyvereket is. Válogass a lövöldözős játékok között, találd meg a neked tetszőt. Rendeld meg otthonod kényelméből!

lövöldözős játékok

lövöldözős játék

lövöldözős játékok gyerekeknek

puskás játékok

lővőldőzős játékok

lövös játékok

lövős játék

ügyességi lövöldözős játékok

 

Tovább