TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Mlle Lenormand jóskártya – Piatnik

Mlle Lenormand jóskártya – Piatnik

Mlle Lenormand jóskártya – Piatnik

Jósoljatok és tudjátok meg, mi vár rátok a Mlle Lenormand jóskártyával! A színes rajzokkal illusztrált jóskártyákkal örömteli és szórakoztató élményekben lesz részetek!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (135)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

910 Ft

Részletek

, amely 36 lapból áll
– A kártyalapok mérete: 56x89 mm
– A játékot 1-5 fő játszhatja, ajánlott életkor 14 éves kortól
– A játékidő általában 30-60 perc

A Mlle Lenormand jóskártya egy izgalmas kártyajáték, amelynek segítségével megismerheted a jövődet. A játékban 36 kártya található, amelyek mindegyike egy-egy szimbólumot vagy jövendölést reprezentál. A színes rajzokkal illusztrált kártyák segítségével különböző jósolási módszereket lehet alkalmazni, így minden játék rendkívül izgalmas és változatos.

A játékot 1-5 fő játszhatja, így bármilyen társaságban kiváló szórakozást nyújthat. Az ajánlott életkor 14 éves kortól kezdődik, azonban bárki számára könnyen elsajátítható játék. A játékidő általában 30-60 perc, így nem igényel hosszú időtartamot.

A Piatnik által kiadott Mlle Lenormand jóskártya számos elismerést kapott, így a játék minősége és értéke garantált. A színes rajzokkal illusztrált kártyák segítségével teljesen új világba csöppenhetünk, és megismerhetjük a jövőnket. A Mlle Lenormand jóskártya nem csak kiváló szórakozást nyújt, de a játékosoknak lehetőséget ad arra, hogy jobban megértsék saját magukat és a környezetüket.

Ha szeretnél izgalmas és változatos játékot, amely segít jobban megérteni a jövődet, akkor a Mlle Lenormand jóskártya a tökéletes választás számodra. Élvezd a játékot barátaiddal és családtagjaiddal, és ismerd meg azt, ami vár rád a jövőben! A Mlle Lenormand jóskártya elhozza az élményeket és az izgalmakat, amelyeket sosem fogsz elfelejteni. Adj esélyt ennek az izgalmas társasjátéknak, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890194115
Cikkszám
100046

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek