Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
40 perc - 70 perc
Ár
1 560 Ft - 13 431 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Madaras játékok

Csodás madaras színező a Djeco-tól!Az egek urai

A madarak nagyon sokfélék vannak köztük kisebb és nagyobb termetűek, vannak dalospacsirták és színpompás tollazatúak. Csodás megjelenésük visszaköszön számos játékon, kreatív szetten, dekoráción. Ilyeneket webáruházunkban is találhatsz a madaras játékok között. Válogass kedvedre kínálatunkból!

Tovább

Csodálatos madárvilág

A gerincesek második legnépesebb osztályát a madarak alkotják, mintegy tízezer fajukat különböztetjük meg. Akadnak közöttük kisebbek és nagyobbak, legtöbbjük replő életmódot folytat, de vannak, akik csak a földön közlekednek. Több, mint felük énekesmadár, és vannak ékes-színes tollazatúak. Ha érdekel, melyek hazánk legszínesebb madarai, ide kattintva olvashatsz róluk, megnézheted őket.

Madaras játékok

Madaras játékhangszer kicsiknek!A madarak, főképp csodálatos megjelenésükkel sok játékot, kreatív szettet, dekorációt ihletnek. Ezek közül webáruházunkban is találhatsz a madaras játékok között. Íme néhány:

A madaras játékok között találhatsz továbbá csodás éneküket idéző játékhangszereket, de társasjátékokat, plüssöket is. Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvencedet. Rendeld meg a neked tetsző játékot otthonod kényelméből!

madaras mozgásos játékok
madaras játékok óvodásoknak
madaras játékok gyerekeknek
madaras játékok ovisoknak
madaras játékok óvoda
madaras játékok
madaras mozgásos játékok
madaras játékok óvodásoknak
madaras társasjáték
madaras játék
madár játék
madaras játékok gyerekeknek
madaras
madár játékok
madaras színezők

Tovább