TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Télapós játékok

Társasjáték a sarkvidékeken, Snow Snow!Mikulásos játékok

A Télapó vagy Tikulás sok gyerek kedvence. Vannak országok, ahol karácsonykor várják tőle az ajándékokat és vannak helyek, ahol saját ünnepe van, mint Magyarországon is. Akár játékot, akár csokit, édességet hoz, a kicsik mindig nagyon várják a fehérszakállút. Nézd meg Télapós játékok kínálatunkat és találd meg a neked tetsző darabokat!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A télapó története

Aranyos télapós ablakmatrica!A Mikulás személyének eredetét illetően többféle történet kering a köztudatban, alakját valószínűleg Szent Miklós püspökről mintázták, akinek a nevéhez jótétemények és csodás történések is kötődnek. Magyarországon december 6-án, Miklós napján, illetve annak előestéjén jár házról házra és megajándékozza a gyerekeket csokival, édességgel vagy valamilyen apró játékkal. Ha szeretnél többet megtudni a legenda eredetéről, ide kattintva olvashatsz róla bővebben.

Télapós játékok

A télapós játékok között találhatsz karácsonyi témájú játékokat is. Vannak itt aranyos figurák, plüssök és kreatív szettek is.

Válogas kedvedre a mikulásos játékok között, találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

télapós játékok, télapós játékok óvodában, télapós kéményes játékok

 

Tovább