Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 5 éves kortól
Ár
1 789 Ft - 31 960 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szerepjáték

Szuper csajos szerepjáték kiegészítő!Fejlesztő szerepjátékok

A gyerekek kedvenc játékai, amikor a felnőttek bőrébe bújva az ő tevékenységeiket utánozzák. Ilyen szerepjáték a papás-mamás, a tanítónénis vagy orvosos játék, ami nem csak remek szórakozás a kicsiknek, de rendkívül hasznos is. Játék során a gyerekek olyan alapvető szerepekbe helyezkedhetnek, amik várnak rájuk a nagybetűs életben. Gyakorolhatják a viselkedési mintákat és szorongásukat is oldja az ilyen játékforma. Ehhez remek kiegészítőket találsz webáruházunkban. Válogass kedvedre!

Tovább
 

Szerepjátékok fejlesztő hatása

A szerepjáték a gyerekek kedvenc játékformája óvodás és kisiskolás korban. Szeretik magukat a felnőttek helyébe képzleni, eljátszani, hogy a nagybetűs ÉLET-ben tevékenykednek. Népszerű szerepjátékok a papás-mamás vagy a különböző foglalkozásokhoz kapcsolódó játékok, mint a szakácsos, a tűzoltós vagy a tanárnénis. Játék közben a gyerekek megtapasztalhatnak a valódi élet történéseihez hasonló eseményeket, úgymond tét nélkül gyakorolhatnak rájuk. Kibontakoztathatják képzelőerejüket, kommunikációs készségeik is fejlődnek, játékosan leküzdhetik szorongásukat és még sok más pozitív hozadékkal jár. Ide kattintva bővebben olvashatsz a témában.

Szerepjátékok

A különböző szerepjátékok során a gyerekek szabadjára engedik képzeletüket és bármilyen eszközt felhasználnak a hitelesség érdekében. Azonban például egy igazi kés főzős játék esetén veszélyes lehet, ezért célszerű olyan szerepjáték kiegészítőket beszerezni, amik biztonságosak a kicsik számára. Webáruházunkban is találsz ilyeneket:

Webáruházunkban számtalan kiegészítőt találsz szerepjátékokhoz. Legyél orvos, rendőr, mesterszakás vagy boldog anyuka! Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvenc játékaidat és rendeld meg őket othonod kényelméből!

szerepjáték az óvodában
szerepjáték gyerekeknek
szerepjáték ötletek gyerekeknek
szerepjátékok gyerekeknek
szerepjáték ötletek
szerepjáték bolt
szerepjáték ötletek gyerekeknek
szerepjátékok
szerepjáték
szerepjátékok gyerekeknek
szerepjáték gyerekeknek
szerepjáték az óvodában
szerepjáték társasjáték gyerekeknek

Tovább