TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Uno kártyajáték Mattel

5 (3 vélemény)
Uno kártyajáték Mattel

Uno kártyajáték Mattel

5 (3 vélemény)
Hívd meg a barátaidat egy esti mókázásra és keressétek elő a legjobb kártyajátékokat! Az UNO a ti játéktáratokból sem hiányozhat, itt az ideje beszerezni! A népszerű UNO kártya elengedhetetlen eszköze a család szórakozásának.
Az utolsó lapnál ne felejtsd kimondani az UNO-t! Hajrá!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 10 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (258)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 330 Ft

Részletek

Az Uno kártyajáték Mattel-től egy klasszikus kártyajáték, amelyet már több mint 40 éve játszanak az emberek szerte a világon. A játék lényege, hogy minél előbb megszabaduljunk a kezünkben lévő kártyáktól, és az lesz a győztes, akinek elsőként sikerül ezt elérni. Az Uno kártyajáték kialakítása rendkívül egyszerű és könnyen tanulható, így akár már hatéves kortól is ajánlott.

A játék során minden játékos kap 7 kártyalapot, amelyeket azonnal kezébe vesz. Ezután az első játékos a kártyalapjai közül kiválaszt egy olyan kártyát, amely színre vagy számra illeszkedik az asztalon lévő kártyához. Ha nincs ilyen kártyája, akkor húz egy kártyát a pakliból. Ha a húzott kártya illeszkedik, akkor azt azonnal le is játszhatja, ha nem, akkor a következő játékos jön.

Az Uno kártyajáték folyamatosan tartogat meglepetéseket: az akciókártyák például lehetőséget adnak arra, hogy a következő játékos húzzon további kártyákat, vagy akár kihagyja a következő körét is. Emellett van olyan kártya is, amellyel a szín megváltoztatható vagy akár több kártyát is egyszerre lehet eldobni.

Az Uno kártyajátékhoz akár 10 játékos is csatlakozhat, így igazán nagy családi vagy baráti összejöveteleken is játszható. Az Uno kártyajáték játékidője általában 30-60 perc, így nem fárasztó, de mégis izgalmas időtöltést nyújt a játékosoknak.

Az Uno kártyajáték Mattel több díjat is elnyert az évek során, többek között a Toy of the Year díjat is. Ez a kártyajáték minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódást nyújt, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy jó társasjátékot játszani a barátaival, családjával vagy éppen egy kis szünetet szeretne tartani a mindennapi rohanásban. Ha szeretnél te is részt venni az Uno kártyajáték izgalmas világában, akkor ne habozz, vásárold meg még ma!

Adatok

Gyártó
Piatnik
EAN
746775036720
Cikkszám
62298

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(3 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Az amit vártam : )
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Klasszikus uno kartya. Pont olyan mint amilyennek lennie kell. - A jatekszabalyzat lehetne reszletesebb is - A vasarolt kartyadoboznak az alja nyitva volt, elengedte a gyari ragasztas. De a kartyak egyebkent is foliazva vannak, nem hianyzott a csomagbol semmi.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
+ -