Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
5 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Nehézségi szint
Ár
1 240 Ft - 24 561 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 7 éveseknek

Szuper logikai játék 7 éveseknek!Játékok 7 éves kortól


A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 7 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 7 évesek?

Egy hétéves gyerek már kifejezetten önálló, tud egyedül öltözködni, enni, van meghatározott baráti köre. Rengetek változáson megy keresztül mind fizikai, intellektuális és szociális értelemben. Nagy fordulat továbbá életében az iskolakezdés, ahol már komoly feladatokkal találja szemben magát. Szeret rajzolni, ábrázolásai egyre részletgazdagabbak. Továbbra is előszeretettel űz sportokat, labdázik, biciklizik, korcsolyázik stb. Ha szeretnél többet olvani róla, mi jellemző erre a korosztályra és mik a legjobb játékok 7 éveseknek, kattints ide.

Sokféle kreatív szett 7 éves kortól!Játékok 7 éveseknek

A hétévesek már kifejezetten bonyolult gondolkodási műveletekre is képesek, így szívesen játszanak olyan játékokkal, amik megmozgatják agytekervényeiket. Erre remekül megfelel egy egyszemélyes logikai játék, vagy valamilyen kvízjáték. Szívesen játszanak társasokkal, legyen az kooperatív vagy versengő típusú. Nagyon szeretnek továbbá kreatívkodni, alkotni, ezért a különböző kreatív szettek is lekötik őket. Webáruházunkban megtalálhatóak a legszuperebb játékok 7 éves kortól, íme néhány:

Ezeken túl jó választás lehe még számukra egy több, akár 200 darabos kirakó, vagy valamilyen építőjáték, ami tovább fejleszti kézügyességét, finommotoros készségeit. Nézd végig játékok 7 éveseknek kategóriánkat és találd meg a neked tetsző játékokat! Rendeld meg őket otthonod kényelméből!

játékok 7 éveseknek, fiús játékok 7 éveseknek, készségfejlesztő játékok 7 éveseknek, interaktív játékok 7 éveseknek, fejlesztő játékok 7 éveseknek, játék 7 éveseknek

Tovább