Szűrés

Termék státusza
Puzzle darabszám

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Traktoros játékok

Szuper traktoros építőjáték!Szántás, vetés, aratás

Sokan már egészen fiatal korukban érdeklődnek a mezőgazdaság iránt. Főleg olyan gyerekek, akik látják az apukájukat, nagypapájukat traktorban ülni. Ha te is ismersz olyan kisfiút, aki rajong ezért, válogass a traktoros játékok között! Játéktraktorok, traktoros építők és sok más érdekesség vár.

Tovább

Az élet alapja

Traktoros játékok figurával!Az asztalunkra kerülő ételek alapanyagainak jelentős részét a mezőgazdaságokban állítják elő. A munkafolyamatokhoz sok munkagépre van szükség. Az egyik legfontosabb, ami valamennyi mezőgazdaságban megtalálható, a traktor. 

Traktoros játékok

Sok kisfiú szereti a munkagépeket, szívesen játszik szántósat, aratósat. Főleg olyan gyerekek, akik láthatták ilyen munka közben apukájukat, nagypapájukat. Ha ta is ismersz olyat, aki szereti a munkagépeket, válogass a traktoros játékok között!

Válogass webáruházunk kínálatában a traktoros játékok között. NEm csak játéktraktorokat, de traktoros építőket, kirakókat és memóriajátékokat is találsz! Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

traktoros játék, traktoros játékok, traktoros játékok gyerekeknek, traktoros játékok fiúknak

Tovább