TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Traktoros játékok

Szuper traktoros építőjáték!Szántás, vetés, aratás

Sokan már egészen fiatal korukban érdeklődnek a mezőgazdaság iránt. Főleg olyan gyerekek, akik látják az apukájukat, nagypapájukat traktorban ülni. Ha te is ismersz olyan kisfiút, aki rajong ezért, válogass a traktoros játékok között! Játéktraktorok, traktoros építők és sok más érdekesség vár.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Az élet alapja

Traktoros játékok figurával!Az asztalunkra kerülő ételek alapanyagainak jelentős részét a mezőgazdaságokban állítják elő. A munkafolyamatokhoz sok munkagépre van szükség. Az egyik legfontosabb, ami valamennyi mezőgazdaságban megtalálható, a traktor. 

Traktoros játékok

Sok kisfiú szereti a munkagépeket, szívesen játszik szántósat, aratósat. Főleg olyan gyerekek, akik láthatták ilyen munka közben apukájukat, nagypapájukat. Ha ta is ismersz olyat, aki szereti a munkagépeket, válogass a traktoros játékok között!

Válogass webáruházunk kínálatában a traktoros játékok között. NEm csak játéktraktorokat, de traktoros építőket, kirakókat és memóriajátékokat is találsz! Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

traktoros játék, traktoros játékok, traktoros játékok gyerekeknek, traktoros játékok fiúknak

Tovább