Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
Játékosok száma
Játékidő
Puzzle darabszám
Ár
999 Ft - 29 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Traktoros játékok

Szuper traktoros építőjáték!Szántás, vetés, aratás

Sokan már egészen fiatal korukban érdeklődnek a mezőgazdaság iránt. Főleg olyan gyerekek, akik látják az apukájukat, nagypapájukat traktorban ülni. Ha te is ismersz olyan kisfiút, aki rajong ezért, válogass a traktoros játékok között! Játéktraktorok, traktoros építők és sok más érdekesség vár.

Tovább
 

Az élet alapja

Traktoros játékok figurával!Az asztalunkra kerülő ételek alapanyagainak jelentős részét a mezőgazdaságokban állítják elő. A munkafolyamatokhoz sok munkagépre van szükség. Az egyik legfontosabb, ami valamennyi mezőgazdaságban megtalálható, a traktor. 

Traktoros játékok

Sok kisfiú szereti a munkagépeket, szívesen játszik szántósat, aratósat. Főleg olyan gyerekek, akik láthatták ilyen munka közben apukájukat, nagypapájukat. Ha ta is ismersz olyat, aki szereti a munkagépeket, válogass a traktoros játékok között!

Válogass webáruházunk kínálatában a traktoros játékok között. NEm csak játéktraktorokat, de traktoros építőket, kirakókat és memóriajátékokat is találsz! Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

traktoros játék, traktoros játékok, traktoros játékok gyerekeknek, traktoros játékok fiúknak

Tovább