TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Luxus römi kártya – Dicsőséges Amerikaiak 2×55 lap – Piatnik

Luxus römi kártya – Dicsőséges Amerikaiak 2×55 lap – Piatnik

Luxus römi kártya – Dicsőséges Amerikaiak 2×55 lap – Piatnik

Tulajdonságok:
– Luxus römi kártya
– Dicsőséges Amerikaiak képekkel és hátlappal
– 2×55 lapos pakli
– Lapméret: 58 × 89 mm
– Anyaga: Papír

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 970 Ft

Részletek

A Piatnik Luxus römi kártyája az Amerika legnagyobb hőseit bemutató Dicsőséges Amerikaiak témájával rendelkezik. Ez a kártyajáték a szórakozás és a kihívások tökéletes keveréke, amely garantáltan hosszú órákra leköt és szórakoztat.

A kártyapakli 2x55 lapból áll, a lapok mérete pedig 58 x 89 mm, ami ideális méretű ahhoz, hogy kényelmesen tartsd a kezedben. A kártyák minőségi papírból készültek, így biztos lehetsz benne, hogy tartósak és ellenállóak lesznek a hosszú játék során.

A Luxus römi kártya kiváló választás azoknak, akik szeretik a kártyajátékokat és Amerika történelmének legfontosabb alakjait ismerik. A játék ideális 2-6 játékos számára, így akár egy baráti összejövetel vagy családi vacsora alkalmával is játszhattok vele, hogy még szórakoztatóbb legyen az estétek.

Az ajánlott korosztály 8 évestől felfelé, de természetesen az idősebbek is élvezhetik a játékot. A játékidő pedig változó, általában 30-60 perc, attól függően, hogy milyen gyorsan halad a játék.

A Piatnik Luxus römi kártyája elnyerte több díjat is, köztük a Németországi Játék Évét, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi játékot vásárolsz.

Ha szeretnél valami újat és kihívást jelentő játékot kipróbálni, akkor a Luxus römi kártya a tökéletes választás számodra. Ismerd meg Amerika történelmének legfontosabb alakjait és élvezd a játék izgalmas pillanatait!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890217449
Cikkszám
103850

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek