Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 9 éves kortól
Puzzle darabszám
Ár
1 760 Ft - 13 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Vizuális, Kreatív

A vizuális, kreatív kategória olyan okostojás játékokat foglal magában, melyek célja a gondolkodás és a kreativitás fejlesztése. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, hanem segítenek a részletekre való odafigyelésben, az elemzési képességek javításában és a problémamegoldó készségek fejlesztésében is.
Tovább
 
A vizuális, kreatív játékok nagy figyelmet kapnak a fiatalok és a felnőttek körében is.Ezek a játékok ösztönzik a kreatív gondolkodást, a szem-kéz koordinációt és a logikai készségeket. Az ilyen típusú okostojás játékok közé tartoznak például a színek és formák illesztése, a puzzle-kirakós vagy a térbeli mozgást igénylő játékok. Ezek a játékok kidolgozott feladatokat tartalmaznak, amelyek kihívást jelentenek az agy és az elmének.Az okostojás játékok közül a vizuális, kreatív kategória játékai segítenek a problémamegoldó készségek javításában. A játékok nagyon változatosak, így mindenki találhat olyan játékot, ami a legjobban neki felel. Az okostojás játékokat egyéni vagy csoportosan is lehet játszani, így baráti összejövetelekre, iskolai tevékenységekre vagy családi összejövetelekre is ideálisak.Ha szeretnél fejleszteni a kreativitásodat, a vizuális érzékedetet vagy a problémamegoldó készségedet, akkor ajánljuk az okostojás játékok vizuális, kreatív kategóriájának kipróbálását. Válassz kedvedre a sokféle játék közül, és élvezd az élményt, miközben fejleszted az agyadat!
Tovább