Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 7 éves kortól
Ár
1 690 Ft - 8 260 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Nyomda gyerekeknek

Az okostojasjatek.hu Nyomda gyerekeknek kategóriája azoknak a kis alkotóknak szól, akik szeretnének kreatívan dolgozni és saját maguk tervezni különféle nyomtatványokat. A kategória termékei segítségével a gyerekek könnyedén és szórakoztatóan tervezhetnek és nyomtathatnak különböző mintákat, szövegeket vagy rajzokat. A nyomdakészletek minden olyan eszközt tartalmaznak, amelyre szükség van a saját nyomdakészlet elkészítéséhez és használatához.

 

Tovább

A kategóriában található nyomdakészletek lehetővé teszik, hogy a gyerekek egyedül vagy barátaikkal együtt tervezzék meg a saját nyomtatványaikat. A készletekben megtalálhatóak a nyomdatechnikákhoz szükséges eszközök, például gumírozott nyomófelületek, színezők, festékek, matricák és sablonok. A készletek segítségével a gyerekek szabadon tervezhetik és elkészíthetik a saját nyomtatványaikat, amelyek lehetnek rajzok, feliratok, matricák vagy akár saját tervezésű grafikák.

A nyomda gyerekeknek kategóriájában megtalálhatóak a legkülönfélébb nyomdakészletek, amelyek alkalmasak minden korosztály számára. A készletekben található eszközök minőségi anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak és könnyen használhatóak a gyerekek számára.

A nyomdakészletek nem csak szórakoztatóak, hanem segítenek a gyermekeknek a fejlődésben is. Az alkotás során a gyerekek fejlesztik az esztétikai érzéküket, finommotorikus készségeiket, és fejlesztik a kreativitásukat is. Emellett az alkotás segíti a gyerekeket abban, hogy felfedezzék és kifejezzék magukat, és erősíti a magabiztosságukat.

Az okostojasjatek.hu Nyomda gyerekeknek kategóriájában kapható készletek kiváló ajándék lehetnek a kis alkotóknak. Az egyedi nyomtatványok tervezése és nyomtatása segíti a gyerekeket abban, hogy kifejezzék magukat, és biztosítja, hogy mindig legyen valami érdekes és szórakoztató tevékenység a közelben.

Tovább