Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő
20 perc - 40 perc
Puzzle darabszám
Ár
1 989 Ft - 12 191 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Robotos játékok

ASzuper robotkészítő játék! jövő hozzánk is elérkezett

A robotok jelentik a jövőt, a technológiát, a fejlődést. Az emberek munkáját segítő robotok mellett a gyerekeket inkább a távirányítható, emberhez hasonló robotok érdeklik. A robotos játékok között biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt. Transformerek, robotos építők és távirányítós szettek közül válogathatsz. Válaszd ki a neked tetszőt, rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább

A robotok

Robotos képkészítő leddel!A napjainkban használatban lévő robotok, nem éppen azok a fajták, amiket 30-40 évvel ezelőtt a sci-fi filmekben előrevetítettek. Manapság rendegeteg robot segíti az ember munkáját, ezek olyan ipari gépek, amik a gyártási folyamatoknál váltják ki a kézi munkát. A robot egy olyan, elektrotechnikai szerkezet, ami feladatokat képes végrehajtani előzetes programozás alapján. Ha szeretnél olvasni néhány izgalmas fejlesztésről, kattints ide!

Robotos játékok

A robotos játékok között találhatsz játékfigurákat, építő és kreatív szetteket, távirányítós játékokat, de logikai és társasjátékokat is. Íme néhány darab kínálatunkból:

Ki ne ismerné a Transformereket? Ők olyan robotok, akik egy távoli bolygóról érkeztek és bármikor képesek átalakulni különféle járművekké, hogy álcázzák magukat az emberek előtt. A robotos játékok között találhatsz transformers játékokat is, amik nagyon sok gyerek kedvencei.

Válaszd ki a kedvenc játékodat és rendeld meg otthonod kényelméből!

robotos játék
robotos játékok
robotos játékok gyerekeknek
robot játék
játék robot

Tovább