TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Munchkin 6 társasjáték - A kazamata zamata magyar kiadás

Munchkin 6 társasjáték - A kazamata zamata magyar kiadás
-20%

Munchkin 6 társasjáték - A kazamata zamata magyar kiadás

A Munchkin vicces, izgalmas, változatos, és teljesen őrült! A Kazamata zamata pedig rátesz még egy lapáttal, biztos, ami tuti! Mostantól a kaland nagybetűs Kaland, hiszen a 20 óriás lap az összes játékosra egyformán hat, legyen az ork, vagy tünde, vagy ezek kombinációja, sőt! Lehet, hogy még a szörnyek sem ússzák meg a bajt! A Kazamata zamata kiegészítő önmagában nem, csak a Munchkin alapjátékkal együtt játszható. A(z) Munchkin 6 - A kazamata zamata nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Delta Vision kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Munchkin 6 - A kazamata zamata játék győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (29)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
5 750 Ft
4 600 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Munchkin 6 társasjáték kiegészítője az alapjátéknak, amelynek segítségével még több izgalmas kalandba keveredhetsz barátaiddal. A játékban már nem csak az alapvető karakterekkel játszhatsz, hanem elfekkel is, és még egy kapun át beléphetsz a Mangás világba. A lehetőségek végtelenek!

A játékban akár 6 játékos is részt vehet egyszerre, így tökéletes választás baráti társaságok számára. A játék ideális gyerekeknek és felnőtteknek is, akik szeretnek kalandokba bonyolódni és izgalmas kihívások elé állni.

A játék időtartama változó, de általában 1-2 órát vesz igénybe. A játék során a játékosoknak meg kell küzdeniük a szörnyekkel, hogy aranyat és dicsőséget szerezzenek. A játék során különleges szabályok is érvényesek, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékmenetet.

A Munchkin 6 társasjáték számos díjat nyert már világszerte, többek között a Origins Award-ot is elnyerte. Ez garantálja, hogy a játék minőségi szórakozást nyújt mindenki számára.

Ha szeretnél újabb kalandokba bonyolódni és izgalmas kihívásokat teljesíteni barátaiddal, akkor ne habozz, és szerezd be a Munchkin 6 társasjátékot! A kazamata zamata magyar kiadás garantáltan a legjobb választás lesz az életedben!

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
837654320594
Cikkszám
59342

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!