Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
1 060 Ft - 41 891 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 4 éveseknek

Szuper logikai játékok 4 éveseknek!Játékok 4 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 4 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 4 évesek?

Egy 4 éves gyerek egyre önállóbb. szeret a társaival játszani, de egyedül is elfoglalja magát. Ismerkedik az idővel kapcsolatos fogalmakkal, érdeklik a sportok, a zenélés és egyéb hobbik. Egyre ügyesebben fogja a ceruzát és szívesen rajzol, fest. A szabályok követése nem okoz neki problémát, elkezd érdeklődni a számok és a betűk világa iránt. Olyan játékokat kell tehát beszereznünk esetében, amik ezen területek fejlődéséhez járulnak hozzá. Ha szeretnél bővebben olvasni a témában, kattints ide!

Pötyi játék 4 éves kortól a Djeco-tól!Játékok 4 éveseknek

Egy ilyen korú gyerek végtelenül kíváncsi és fogékony az egyre összetettebb játékokra, legyen az társas, logikai játék, vagy kártyajáték. Hatalmas benne az alkotásvágy, ezért a különböző kreatív szettek, kifestőket is nagyon szereti. Játékok 4 éveseknek kategóriánkban összegyűjtöttük neked az ilyen játékokat, amiket érdemes kipróbálnotok:

Webshopunkban széles választékban találhatók játékok 4 éves kortól. Nézd végig kínlatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből!

játékok 4 éveseknek, készségfejlesztő játékok 4 éveseknek, fejlesztő játékok 4 éveseknek, fiús játékok 4 éveseknek, otthoni játékok 4 éveseknek, interaktív játékok 4 éveseknek

Tovább