Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 4 éves kortól
Ár
1 530 Ft - 8 691 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fa kirakó

A fa kirakók a legnépszerűbb játékok közé tartoznak, amelyeket minden korosztály számára ajánlunk. Ezek a játékok sokkal többet nyújtanak, mint a szórakozás, azok használata közben az észjárásunkat is fejlesztjük.Az okostojasjatek.hu oldalon kapható fa kirakók rengeteg változatban elérhetőek. Számos méret, témakör és nehézségi szint közül lehet választani, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.Az olyan csecsemők és kisgyermekek számára, akik éppen ismerkednek a játékok világával, a fa kirakók kiváló választásnak bizonyulnak. A játék könnyen kezelhető, és a fa bábuk nagyszerűen illeszkednek a gyermek kezébe, így könnyedén fogják tudni mozgatni őket.
Tovább
A fa kirakók részei egyenként jól megfoghatóak, így a gyerekek megtanulják a színeket, formákat és méreteket. A játék során a gyerekeknek meg kell találniuk a megfelelő helyet minden darabnak, így kialakíthatják a kirakó teljes képét. Az ilyen játékok segítenek a finommotoros készségek fejlesztésében, amelyek kulcsfontosságúak a kézügyesség javításához.A fa kirakók nem csak a gyerekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is kellemes játékélményt nyújtanak. Az olyan nehézségi szintek, mint a 500 darabos kirakók, kihívást jelenthetnek még a legtapasztaltabb játékosoknak is.A fa kirakók kiváló ajándék lehet minden korosztálynak. A termékek minősége és széles választéka miatt az okostojasjatek.hu oldalán mindenki megtalálja a tökéletes darabot a számára.
Tovább