Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 14 éves kortól
Puzzle darabszám
Ár
2 760 Ft - 35 830 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Tűzoltós játékok

Tűzoltóautó tűzoltós játékhoz!A hétköznapok hősei

A tűzoltók hétköznapi hősök, akik saját életüket kockáztatják másokért. Nem csoda hát, hogy sok gyereknek is példaképei, akik szívesenhelyezkednek szerepükbe és játszanak tűzoltósat. Nagyon népszerű még a kicsik körében egy róluk szóló rajzfilm, a Sam a tűzoltó, mely sok tűzoltós játékot ihletett. Sok ilyet találhatsz webáruházunkban, válogass kedvedre.

Tovább

Tűzoltós játékok

A tűzoltók sok gyerek példaképei, sokan szeretnének hasonlítani rájuk, a bőrükbe bújni. Ennélfogva érthető, hogy van sok tűzoltós játék is, melyek között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt!

Sam a tűzoltós játékok, kirakók, társasok.Sam a tűzoltós játékok

A kicsik körében a legnépszerűbb tűzoltó Sam, aki csapatával sok izgalmas kalandot él át és életeket ment. Rengeteg játék, kirakó, társas megtalálható webáruházunkban, amit ez a szuper mese ihletett. Íme néhány:

Ha szeretnél olvasni a mese keletkezéséről, megismerni szereplőit, ide kattintva megteheted. 

Egyéb tűzoltós játékok

Ezeken túl még sok szuper tűzoltós játékkal várunk. Tűzoltóautók, építőjátékok, tűzoltó készletek széles választékát megtalálhatod webáruházunkban. Válogass kedvedre, rendeld meg otthonod kényelméből a neked tetsző játékokat!

tűzoltós játékok, sam tűzoltós játékok, sem a tűzoltós játékok

Tovább