TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Cigány jóskártya – Piatnik

Cigány jóskártya – Piatnik

Cigány jóskártya – Piatnik

Jósoljatok egymásnak, jöjjetek rá, hogy mi is vár rátok a Cigány jóskártyával! A kártya sokféleképpen alkalmazható, a használati utasításban 3 kirakási módot találtok! A 36 kártyalapon lévő feliratok 6 nyelven olvashatók, magyar nyelvű használati utasítás is tartozik a játékhoz! Legyen részetek felhőtlen szórakozásban!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (117)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

910 Ft

Részletek

A Cigány jóskártya egy izgalmas és rejtélyes társasjáték, amelynek segítségével betekinthetsz a jövőbe! A játék célja, hogy jósoljatok egymásnak és kiderítsétek, mi is vár rátok a következő időszakban. A kártyacsomag 36 lapot tartalmaz, melyeken különböző szimbólumok és jelentések találhatók. Az egyes lapok különböző módon értelmezhetők, így a játék izgalmas és változatos marad minden egyes alkalommal.

A Cigány jóskártya használata rendkívül egyszerű. A játékosok körbeülnek, majd egymásnak osztják a lapokat. A játékosok felváltva húznak egy-egy lapot, majd elmondják, hogy mit jelent a számukra. A többi játékosnak ezután lehetősége van arra, hogy kiegészítő kérdéseket tegyen fel, vagy értelmezze a lap jelentését. A játék során fontos, hogy mindig tiszteletben tartsuk egymás véleményét és érzéseit.

A Cigány jóskártya már 6 éves kortól ajánlott, és akár 2-6 játékos is játszhat vele egyszerre. Az egyes játékok hossza általában 20-30 perc, így ideális játékprogram lehet egy hosszú hétvégi délutánra vagy egy baráti összejövetelre.

A Piatnik által készített Cigány jóskártya már több díjat is nyert, és azoknak ajánljuk, akik szeretik a rejtélyes és misztikus dolgokat. A kártyalapokon szereplő feliratok 6 nyelven olvashatók, így nemzetközi környezetben is használható a játék. A kártyalapok méretei pedig 9 cm hosszúság és 5,9 cm szélesség, így könnyen elférnek bármilyen táskában vagy zsebben.

Ha szeretnél egy izgalmas és rejtélyes játékot, ami garantáltan jó hangulatot teremt, akkor válaszd a Cigány jóskártyát! Fedezd fel a jövőt, jósold meg egymás sorsát, és élvezd a játék varázsát!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890190117
Cikkszám
100196

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek