Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 12 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
30 perc - 120 perc
Puzzle darabszám
Ár
1 390 Ft - 28 790 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Lovas játékok

Szereted a lovakat és szívesen játszol velük? Akkor a Lovas játékok kategóriában biztosan megtalálod a kedvencedet! Ez a kategória arra szolgál, hogy a lovak szerelmesei számára kínáljon különböző játékokat, amelyek a lovak világával és életével kapcsolatosak.A Lovas játékok kategória sokféle játékot tartalmaz, beleértve a lovas szimulátorokat, a lovaglás és lovasversenyek játékait, de akadnak itt olyan játékok is, ahol a játékosnak a lovak etetésével és gondoskodásával kell foglalkoznia.
Tovább
 
Az így kínált játékok segítenek a játékosoknak jobban megérteni a lovak életmódját, érzéseit és hogyan kell velük bánni.Azok számára, akik valódi lovakat szeretnének lovagolni, de nincs lehetőségük rá, a Lovas játékok kategória kiváló megoldást kínál. A virtuális lovakon való lovaglás és versenyzés élménye nemcsak szórakoztató, de lehetővé teszi azt is, hogy tanuljunk valamit a lovakról és az ő gondozásukról.Az okostojasjatek.hu Lovas játékok kategóriájában számos játékot találhatsz, amelyek között könnyen megtalálod az igényeidnek megfelelő játékot. Az oldalunkon megtalálható játékok mindegyike ingyenesen játszható, így mindenki számára elérhetők és könnyen elérhetők. Ha tehát szereted a lovakat és a játékokat, akkor ne habozz, látogass el az oldalunkra, és válaszd ki a kedvenc Lovas játékodat!
Tovább