Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Markolós játékok

Szuper markolós játékok az építkezésekhez!Indulhat a munka

Érdekelnek az építkezések és a földmunkák? szívesen játszol munkagépekkel? Egy építkezésen az egyik legfontosabb munkagép a markoló. Ezért, ha építkezőset akarsz játszani, mindenképpen be kell szerezned markolós játékokat. Webáruházunkban széles választékban találsz ilyeneket. Nézd végig kínálatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből!

Tovább

Földmunkagépek

Az építkezések, útépítések elengedhetetlen kellékei a földmunkagépek. A különböző munkafolyamatkozhoz más és más gépre van szükség. Van, amelyik a föld kitermelésére való, más annak szállítására vagy beépítésére. A gyerekek sokszor ámulva nézik a hatalmas gépeket és sokan szeretnek otthon is játszani ezek játék verzióival. Ha érdekelnek a földmunkagépek, ide kattintva olvashatsz róluk bővebben.

Szuper homlokrakodó a markolós játékok között!Markolós játékok

Az építkezéseken az egyik legalapvetőbb földmunkagép a markoló. Ezért, ha te is szeretsz építkezőset játszani, mindenképpen be kell szerezned néhány markolós játékot. Webáruházunkban is találsz ilyeneket:

A markolós játékok között sok másféle munkagépet is megtalálsz, amikre szükséged lehet egy építkezésen. Válaszd ki a kedvenceidet és rendeld meg otthonod kényelméből. Legyen saját gépparkod!

markolós játék

lánctalpas markolós játékok

markolós játékok 3d

játék markológép

játékmarkoló

játék markoló

Tovább