Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Katicás játékok

Szuper katicás fejlesztő játék kicsiknek!Hétpettyes katicabogár

A hétpettyes katicabogár sok mese és mondóka szereplője, a gyerekek nagyon szeretik ezeket a különleges megjelenésű, aranyos bogárkákat. Éppen ezért nem meglepő, hogy katicás játékok is szép számmal vannak. Szuper társasjátékok, kirakók, szabadtéri játékok közül válogathatsz kínálatunkban. válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább

Katicás mesék

A katicák különleges megjelenésükkel belopták magukat a gyerekek szívébe. Sok mese és mondóka szól a hétpettyes katicabogárról. Napjainkban is vannak olyan, népszerű rajzfilmek, amiknek ő a főszereplője. Az egyik Legismertebb a Bogyó és Babóca magyar számítófépes animációs sorozat, melyet Bartos Erika azonos című könyvéből készítettek. A mese főszereplői Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány. Nincs olyan kisgyerekes család, ahol ne ismernék a páros kalandjait. Egy másik közismert animációs sorozat a Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai, akik titokban szuperhősök és folyamatosan küzdenek a világot fenyegető gonosszal.

Szuper katicás kirakó bogyóval és Babócával!Katicás játékok

A katicás játékok között sok olyat találhatsz, amin a fent említett mesék szereplőivel találkozol. Ugyanakkor más katicás játékok közül is válogathatsz. Néhány darab kínálatunkból:

Katicás kirakók, társasok, kreatív szettek és szabadtéri játékok széles választékával várunk. Találd meg a kedvenc játékodat és rendeld meg otthonod kényelméből!

katica játékok
katicás játékok gyerekeknek
katicás játékok óvodásoknak
katicás fa játékok

Tovább