TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fejlesztő játékok

Szuper fejlesztő játék a kézügyesség fejlesztésére!Fejlesztőjátékok

A fejlődés egy természetes folyamat, életünk része. Már a születés pillanatától folyamatosan fejlődünk testben és szellemben egyaránt. A fejlesztő játékokkal szórakoztató formában segíthetünk gyermekünknek elérni a korának megfelelő fejlettségi szintet. Az sem gond, ha kortársaihoz képet kicsit le van maradva, játékos formána a felzárkóztatást is élvezni fogja. Webáruházunkban számtalan fejlesztőjáték közül válogathatsz, melyek a különböző területek, kézügyesség, logika, kreativitás fejlődését segítik. Válogass kedvedre kínálatunkból!

 

Tovább

Fejlesztő játékok haszna

Ahogyan a felnőttek között is, gyerekkorban is természetes, hogy mindenki más-más területen ügyesebb. Van, akinek gyengébb a kézügyessége, de remek a memóriája. Mások rendkívül kreatívak, de nehezn alakítanak ki társas kapcsolatokat. Ha gyermekünk egyik vagy másik területen kicsit le van maradva kortársaihoz képest, nem szabad kétségbeesni. Különböző fejlesztőjátékokkal szórakoztató formában segtínetünk neki a felzárkózásban. Ezek a játékok sokszor specifikusan egy területre koncentrálnak, de vannak olyanok is, amik például egyszerre fejlesztik a finommotorikát és a kézügyességet is. Ide kattintva egy fejlesztőpedagógus gondolatait olvashatod el a fejlesztő játékok fontosságáról.

Fejlesztő játékok webáruházunkban

Szuper fejlesztőjáték a logika fejlesztésére!Kínálatunkban csoportosítva válogathatsz a különböző területek fejlődését elősegítő játékok között. Figyelem, emlékezet, téri tájékozódás, szem-kéz koordináció és sok más szuper kategória játékai közül válogathatsz!

A fejlesztő játékok között minden korosztály megtalálja a számára lemegfelelőbbet. Nézd végig kínálatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből!

fejlesztő játékok, fejlesztőjátékok, fejlesztő játékok gyerekeknek, fejlesztő játékok 1 éveseknek, fejlesztő játékok 2 éveseknek, fejlesztő játékok 3 éveseknek, fejlesztő játékok babáknak, fejlesztő játékok 5 éveseknek

 

 

Tovább