TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gyerek bicikli

Strapabíró gyerekbicikli a Winther-től!Gyerekbicikli

Megtanulni biciklizni minden gyerek életében mérföldkő. A sebsségélmény megtapasztalása iránti igény hamar kialakul bennük, erre az első lehetőséget a különféle gyerekjárgányok biztosítják, a kismotor, a tricikli, a futóbicikli és ennek a hierarchiának a csúcsán a gyerek bicikli. Nézz szét webáruházunk kínálatában, ahol szuper strapabíró járgányok közül válogathatsz!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Mozgásfejlesztés gyerekjárgányokkal

A gyerekek mozgásigénye hatalmas. A megfelelő mozgásfejlődés nagyon sok szempontból fontos. A mozgáskoordináció és a nagymozgások megfelelő elsajátítása kihatással van a finommotorikára és a mentális képességekre is. A különböző gyerek járgányok rendkívül hasznosak a mozgás fejlesztéséhez és emellett remek szórakozást is biztosítanak. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, miért és mire jók a gyerekjárgányok, ide kattintva olvashatsz róla.

Strapabíró gyerekbicikli!Gyerek biciklik

A biciklizés egy széles körben kedvelt mozgásforma, melyet a legtöbb gyerek is szívesen űz. A megtanulása olykor gondot okoz, de vannak olyan gyerekjárgányok is, amik előkészítik a csöppségeket erre az összetettebb feladatra. A gyerek biciklik többféle méretben kaphatók, kialakításuk tökéletesen megfelel a gyerekek méretének. A nálunk található Winther járművek rendkívül strapabíróak, masszívak, így nem mennek tönkre egyhamar. Néhány darab kínálatunkból:

A biciklizés fejleszti a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket. Ha a gyerek már tud vele közlekedni, akár hosszabb kirándulásokat is tervezhetünk a családdal. Nézz szét webáruházunkban, ahol a gyerekbiciklik között biztosan találsz olyat, ami megfelel elképzeléseidnek.

gyerekbicikli, gyerek bicikli, gyerek bicikli 16, bicikli gyerekeknek, bicikli gyereknek

Tovább