Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 9 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
2 359 Ft - 6 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tigrises játékok

Szereted a tigriseket és szeretsz játszani? A tigrises játékok kategóriában biztosan találsz olyan játékokat, amelyek megfelelnek az ízlésednek és a korosztályodnak. A tigris az egyik legismertebb és legnépszerűbb állat a világon, így nem meglepő, hogy sok játék készült róla.A tigrises játékok kategóriában megtalálhatóak a különböző típusú játékok, mint például a memóriajátékok, puzzles, ügyességi játékok és színezők. A memóriajátékokban a tigris képek párosítására van lehetőség, amely fejleszti a memóriádat és a koncentrációd.
Tovább
A puzzles játékokban a tigris képeket kell kirakni, amely nagyobb kihívást jelent, és fejleszti a problémamegoldó képességedet. Az ügyességi játékokban a tigrisrel kell különböző akadályokat leküzdeni, amelyek fejlesztik a kézügyességedet és a reflexeidet. A színezők pedig lehetővé teszik, hogy fantáziád szerint színezd ki a tigris képeket.A tigrises játékok nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásuk is van. A játékok segítenek a szem-kéz koordináció, a problémamegoldó és a kreatív gondolkodás, valamint a memóriafejlesztés terén. Emellett a tigris mint állat is tanító hatással bír, hiszen megismerheted az életét és szokásait.Ha szeretnél tigris játékokat játszani, akkor keresd fel az okostojasjatek.hu tigrises játékok kategóriáját, és válassz kedvedre a sokféle játék közül. Legyen az memóriajáték, puzzles, ügyességi játék vagy színező, a tigris mindig jó választás. Játssz bátran és élvezd a tigrises játékok nyújtotta élményeket!
Tovább