Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
1 760 Ft - 13 821 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Képkészítő

Képkészítő kategória leírásaA Képkészítő kategória azoknak szól, akik szeretik a kreatív játékokat és azokat, akik szeretnek fotózni, rajzolni vagy festeni. A kategória tartalmaz egy sor okostojás játékot, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző módon alkossunk és teremtsünk.Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a képzelőerő fejlesztésében is. A játékokban található különböző színek, formák és minták lehetővé teszik, hogy a felhasználók a saját elképzeléseiknek megfelelően alkossanak. A játékok segítségével lehet például különböző tájakra vagy éppen állatokra emlékeztető rajzokat készíteni.
Tovább
 
A Képkészítő kategóriában található játékok között találhatóak olyanok, mint a Pixel Art, amely a retro játékokat idézi meg. Ebben a játékban a felhasználók kockákból álló képeket hozhatnak létre, amelyek összeállva egy nagyobb képet alkotnak.A kategóriában található másik játék a Perler Beads, amely az apró műanyag gyöngyökkel való alkotást teszi lehetővé. A játék során a felhasználók különböző mintákat követve készíthetnek gyöngyből álló képeket.A Képkészítő kategória játékai interaktívak és könnyen kezelhetőek, így bárki számára elérhetőek és használhatóak. Az okostojás játékokban a képek mentése is lehetséges, így a felhasználók később visszanézhetik és oszthatják meg a saját kreációikat. A Képkészítő játékokkal az alkotás szabadsága és a kreativitás határtalan lehetőségei várnak mindenkit.
Tovább