TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom

Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom
-20%

Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom

A legagyatlanabb Munchkin kiadás első kiegészitője garantálja, hogy még viccesebb, még szórakoztatóbb kalandokban lesz részed! Van itt minden, multizombi, harci légy, és persze egy rakat ennivalóan édes túlélő... Mert ugye tisztességes zombi mindig szem előtt tartja a legfontosabb szabályt. Embert megölni, agyát ellopni, haveroknak nem adni! A Kar-hatalom kiegészítő önmagában nem, csak a Munchkin Zombik alapjátékkal együtt játszható. A(z) Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Delta Vision kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom játék győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
5 750 Ft
4 600 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom egy nagyszerű kiegészítő a Munchkin Zombik alapjátékhoz, amely garantáltan még szórakoztatóbb és viccesebb kalandokat kínál. A játékban minden megtalálható, amit egy tisztességes zombi valaha is szeretne: multizombik, harci légyek, és persze egy rakat finom túlélő. Azonban ne feledd, hogy a legfontosabb szabály mindig a legfontosabb marad: embert megölni, agyát ellopni, és soha nem adni haveroknak!

A Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom kiegészítő csak az alapjátékkal együtt játszható, így ha még nem rendelkezel vele, mindenképpen javasoljuk, hogy szerezd be őket együtt! Ez a társasjáték a Delta Vision kiadó gondozásában jelent meg 2016-ban, és azóta nagy népszerűségnek örvend a társasjáték rajongók körében.

Ha szeretnél egy nagyszerű játékélményt átélni barátaiddal vagy családoddal, akkor a Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom a tökéletes választás. A játék 3-6 játékos számára alkalmas, és ajánlott életkor 10 éves kortól. A játékidő körülbelül 60-90 perc, így garantáltan érdekes és szórakoztató élményben lesz részed.

A Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom számos díjat nyert a társasjáték rajongók és kritikusok körében. Ez a társasjáték nem csak szórakoztató, de izgalmas és izgalmas verseny is. A családok és baráti társaságok számára is jó választás, mert mindenki élvezheti a játékot.

Ha szeretnél egy nagyszerű játékot, amely garantáltan szórakoztató és érdekes élményt nyújt, akkor vásárold meg a Munchkin Zombik 2 - Kar-hatalom kiegészítőt még ma! Legyél Te a játék nyertese, és élvezd a nagyszerű kalandokat, amelyeket ez a társasjáték kínál.

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
837654321171
Cikkszám
59344

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!