Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
1 000 Ft - 9 891 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Számolós játékok

Szuper számolós játék az abakusz!Játékos tanulás

A matematika hétköznapi életünk része. Számolnunk kell ha a boltban fizetünk, vagy ha süteményt sütünk és sok más területen is hasznát vesszük. A matematika sokaknak ijesztő tantárgy lehet, de a különböző számolós játékok szórkoztató formában vezetik be a gyerekeket a számok világába. Válogass a foglalkoztató füzetek, a társasok és az iskolai segédeszközök közül webshopunk kínálatában!

Tovább

Matek gyerekeknek

A matematika sokak számára mumus tantárgy. Ám a számolás mindennapi életünk része, így az alapvető műveletekkel mindenkinek tisztában kell lennie. A matek alapjait nemcsak a padban ülve lehet elsajátítani, hanem játékos módon is be lehet vezetni a gyerekeket a számok világába. Ha érdekel néhány szuper módszer a játékos matematika tanításhoz, kattints ide.

Szuper számolós játék a Catowl!Számolós játékok

A számolós játékokkal a kicsik szórakozva tanulhatnak. Remek játékok ezek óvodásoknak, akik még csak ismerkednek a számok világával, de kisikolásoknak is, akiknek esetleg nehézségeik akadnak matematika tanulás során.

A számolós játékok között találhatsz társasokat, logikai játékokat, iskolai kiegészítőket és foglalkoztató füzeteket is. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

számolós játékok ovisoknak
számolós játékok gyerekeknek
számolós játékok 1. osztályosoknak
számolós játékok 3 osztályosoknak
számolós játékok 2. osztályosoknak
számolós játékok 4. osztályosoknak
számolós társasjáték
matek számolós játékok
számoló játék gyerekeknek

Tovább