Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 16 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 99 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Ár
3 880 Ft - 15 088 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok

A figyelem és gyorsaság fejlesztő játékok olyan játékok, amelyekre szükség van a koncentráció és a reflexek javításához. Ezek a játékok szórakoztatóak és izgalmasak, így nem csak fejlesztik a készségeket, hanem kellemes időtöltést is biztosítanak. Az okostojasjatek.hu kínálatában számos különböző figyelem- és gyorsaság fejlesztő játék található, amelyek mindegyike kiváló minőségű és kiváló szórakozást nyújt.

 

Tovább
 

A kategóriában megtalálható játékok között vannak reflexjátékok, amelyek célja, hogy gyorsan reagáljunk a játék feladataira, hogy minél magasabb pontszámot érjünk el. Az ilyen típusú játékok segítenek javítani a reflexeket, a szem-kéz koordinációt és az általános figyelmet.

Továbbá, a kategóriában megtalálhatók azok a játékok is, amelyek az agyunkat tesztelik és azon dolgoznak, hogy javítsák a memóriánkat és a gondolkodási sebességünket. Ezek a játékok általában különféle feladatokból állnak, amelyeknek meg kell oldanunk az idővel vagy korlátozott erőforrásokkal való küzdelemmel.

Ha szereted a kihívásokat és fejleszteni szeretnéd a figyelmedet és a reakcióidődet, akkor érdemes megnézned a figyelem és gyorsaság fejlesztő játékokat az okostojasjatek.hu kínálatában. Az oldalon számos különböző típusú játék közül válogathatsz, így mindig találsz valami újat és izgalmasat, amit ki tudsz próbálni.

Tovább